Hur ser en vanlig dag ut?

Är väldigt fint väder, runt +7 och sol. Riktigt vårdväder. Mått lite sådär idag faktiskt, längtat hem och saknar verkligen att rida Moa. 

Tänkte berätta hur en vanlig dag går till här.

Morgonfodring kl 7 och mocka och byta vatten. Sopa rent, ta av lindor/benskydd m.m

Runt halv 9 äter vid frukost och börjar jobba kl 9 eller 9:15 igen.

Alla hästar rids/går i skrittmaskin på förmiddagen. Så förmiddagen går mest åt att göra irodning hästar både före och efter ridning. 

Kl 14 är det lunch till kl 15.

Från 15:00-18:00 putsar vi tränsen, borstar benskydden, mockar, eventuellt några hästar som ska gå i skrittmaskinen, onsdagar och lördagar borstas hästarna av lite extra med mera.

Tre dagar i veckan har man hand om kvällsfodringen som är 19:30. Jag har tis, tor och lör.

Sen är dagen slut :)


Kommentarer
Postat av: Annica

Hej Gummis! Vilket härligt väder, vi har också sett solen idag men det har varit minusgrader. Åker till Moa imorgon bitti, tyvärr är underlaget uruselt med massor av is och knöligt. Men det ska bli mysigt i alla fall och Moa ska få en timmes massage. Ska pussa lite extra på henne ifrån dig. Hoppas att du snart få rida lite mer så att dagarna inte bara blir massa jobb. Stor kram på dig och jag längtar efter dig också. /Annica

2013-02-02 @ 21:07:02
Postat av: Linnéa

Jobbigt med hemlängtan. Den blir säkert mindre när du får Moisen på plats. Blir glad av att läsa om att du saknar Moahjärtat, kunde inte ha hittat bättre köpare än dig. :) Bilden du har postat på er är jättefin tycker jag.

2013-02-07 @ 07:39:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0