Kaaaaallt

Burrrrr så kallt! Fryser nästan lika mycket ute som inne. Red för Anna här i förmiddags. Tränade mycket på att få igång rörelsen i bogarna och baken. Hon vill gärna spänna sig och bli kort upptill och bli stum där. Hon trampar på bra med benen men inte i bogarna och övre delen av bakdelen. Sen vill hon skjuta upp högerskulderblad. Så det blev mycket sidvärtsrörelser i galopp och trav, varierade med mera bakdel eller mera framdel. Ibland blir hon lite stark, speciellt i högersida och då måste jag släppa efter där och börja med att få igenom ställningen ordentligt till vänster. Emellanåt lossnar hon och känns riktigt fin. Sista övnigen vi gjorde va en riktigt bra övning för henne och där lossade hon verkligen och tog i bra med bakbenen. Hon blev även lätt i handen. Det är bara att öva vidare. 

Annica var ju me och vi diskuterade en del om vad hon känner och vad som vi behöver tänka på i ridningen. Vi pratade ganska mycket så Annica hann bara massera i en halv timme. Men hon kommer på torsdag igen och då ska jag även rida för Anna igen. Då kommer hon bli masserad innan, troligtvis kommer hon kännas annorlnda då. 

Kom hem för en liten stund sen och har hunnit gå ut med hunden och ätit lunch. Nu ska jag fortsätta planera inför England resan!


Sötnosen idag
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0