Baby, football isn't my dream" he said, kissing my forehead. "You are".

Min kropp har verkligen strejkat fysiskt idag. Har tränat ganska hårt på gymmet både mån, tis och ons och det kändes verkligen idag. Har inte så mkt träningsvärk utan har liksom bara inte orkat. Ändå så var jag träningssugen efter jobbet? Haha men lyssnade på kroppen min och ger den vila. Har ridit imorse och begav mig ut i äckelvädret. Så jävla kallt, blåste och snöade. Men vi tog oss runt slingan och jobbade på bra ändå. Åkte till jobbet sen och kom nästan precis hem.

Kan det inte va sommar året om...

Pain is just weakness leaving your body

 

filmer från träningen i måndags

Orkade inte klippa ihop filmerna så här får ni tre klipp från martinträningen i måndags :)








It's too cold outside for angels to fly

Oj va statistiken ökade helt plötsligt, vilka är ni som läser egentligen? Har inte haft något speciellt för mig det senaste dagarna. Jobbat och ridit framförallt. Igår jobbade jag extra på donken fram till halv 7 och senare på kvällen åkte jag till Peter. Kom hem tidigt imorse och sov sen några timmar fram tills nu. Idag skulle jag egentligen varit med Hannapanna i stallet men hon har blivit sjuk så det blir inte av. Vet iaf att jag kommer åka till gymmet vid 3 och därefter stallet. martinträning kl 19 blir det. Mamma kommer och kollar också och filmar! Äntligen, var år och dar  sen jag såg mig själv rida. 

Sunny beach <3

Ridlektion

Tjoo, ridit för Anna här på morgonen. Gick grymt bra! Vi övade bland annat snabba tempoväxlingar och övergångar. Med focus att verkligen få vikten på bakbenen och upp med fronten. Vilket funkade väldigt bra. Det är lätt att hon ananrs faller framåt när hon får längre tid vid exeplevis halten eller skritten. Därefter gick vi över till lite travarbete där vi varierade med rättvänd och förvänd öppna. Körde det opå böjtspår samt rakt. Är riktigt böjd, hon kändes lättare i bogpartierna nu den här gången än sist, även om det behövs fortsättas jobba på. Fick lite tips på övnig från marken av Anna oxå för att lossa och mjuka upp bogarna. Så det blir läxa tills nästa gång. Nu måste jag gå ut med hunden innan det är dax för arbete, it's friday people!

 
 

People come and people go, all you need are those who stay

Skönt att börja 13 idag. Har varit i stallet här på morgonen, tog sen sväng ut. Väldigt lydig, hon höll sig verkligen på mattan som man säger. Blev mest övergångar och ryggningar. Jobbade på fint som hon alltid gör ute. Ska strax dra till jobbet. Tänkte åka till gymmet efter och röra på fläsket. Mer än så hinner jag inte med på en dag.

Mina favoritvoshor <3

12 years a slave

Såg 12 years a slave med Ida igår, var ritkigt bra men också hemsk! Att människor bara kan vara så brutala och behandla andra människor på det sättet. Det är bara helt obegripligt. Det väcker många känslor och man önskar man hade makten att hjälpa och förändra världen... Hade en bra tisdag igår iaf. Gymmade först med syrran, det var ben och rumpa som fick sig en gemomkörare. Drog direkt till stallet efter det och red ut med Molly på Niktita. Sen när jag skulle åka hem så funkade inte växelspaken så kom inte därifrån. Så mamma fick komma och hämta mig eftersom jag hade bråttom till röntgen. Träffade Ida efter det och käka grekiskt sen bion.

 



even if you are on the right track, you'll get run over if you just sit there

Precis varit ute med voffsingen och busat i snön. Har lite tid på mig nu att bara ta det lugnt innan dagens planer sätter igång. Har tänkt att åka till Lyckås först och kolla på ridbyxor samt så måste jag köpa ny sadeltvål. Åker sen och gymmar. Därefter blir det stallet och Martinträning. Kvällen avslutas med middag med några vänner. En bra måndag med andra ord :)

 

Good Friends are hard to find , Because The best ones are already mine

Nu sitter ni säkert där hemma och sörjer att helgen är slut och en ny arbetsvecka eller skolvecka börjar, och det var ju tråkigt för er. Jag har däremot 3 helda lediga dagar att se fram emot nu. Så jag e inte bitter jag. Har jobbat idag på le donken, slutade 18:30. Åkte därefter direkt till stallet. Red ut en sväng i mörkret och kylan. Har bara positivt att säga om snön när man rider ut iaf, supermysigt. Blev mycket övergångar, halter, ryggningar, sidvärts rörelser. Pigg och duktig tjej. Ökade på galoppen lite på slutet och det var himlans kul vilket ledde till lite glädjesprång. Fodrade sen hästarna och åkte hem.

Jäklar va långt hår jag hade i somras!

Helloooo

 
Morning! Fick sovmorgon idag men vaknade ändå halv 8, haha som vanligt när man kan sova ut så är man pigg. Har bara jobbat nu de senaste dagarna och ridit pollen. Red för Anna igår och det gick hur bra som helst. Vi tränade framförallt på att variera formen samt flytta bogarna. Det är svårare att flytta vänsterbogen, hon blir liksom låst och tynger fram där. Går lättare i en rundare och lägre form. Ska kolla med min faster om hon kan klämma lite på henne och se om hon kanske kan lossa på något, det känns som något tar emot lite där. Vi körde även lite övergångar, skritt-galopp, och det märks verkligen att jag tränat på dem. Väldigt lydig, både fram och tillbaka. Är hur nöjd som helst och nu ska vi köra gärnet till första tävlingen. 

Idag är det jobb som gäller, donken den här gången. Jobbar till 18:30 och tänkte därefter åka till stallet. Kör på en tur ut i snön, det kommer nog vara väl uppskattat för damen. Nej nu måste jag snart rulla, ha en trevlig söndag allihopa!

 
 
 








love is all you need

Slängde precis i mig lite käk. Har jobbat från morgon till kväll och drog därefter direkt till gymmet. Körde 25 min på spinningcykeln, varierat motsånd och positioner. Sen 35 min benövning på maskiner. Kändes bra, hade ganska bra ork idag trots träningsvärk från både igår och i förrgår. Madde har Moa både idag och imorgon. Jag jobbar imorgon och börjar dessutom en timme tidigare, efter jobbet så blir det bio med Hanna. Hobbit ska vi se, ska bli kul det.

 

true friends won't grow apart even when they don't talk everyday

Var sjukt segt att gå upp imorse när alarmet ringde. Bara för att man är ledig får man inte alltid sovmorgon, speciellt inte när man har häst. Åkte till stallet på morgonen då och fodrade hästarna. Sen tog jag och Moa en liten sväng ut, pigg och glad. Jobbade på bra gjorde hon också. Vid 11 åkte jag och Ebba till frissan, slingade mitt hår ljusare, så nu är jag väl mörkblond eller nåt? Men blev snyggt! Sen drog jag till gymmet och körde slut på Jessica och mig själv. Träffade sen Ebba en sista gång. Imorgon åker hon till Australien, usch kommer sakna henne massor, min lilla supervosha <3

 
 

Hello people!

Ligger här som en uppblåst ballong av allt jag svullat i mig idag, men ibland är det okej att göra det också som en bakisdag som denna. Har inte skrivit sen i i onsdags så gör en liten kort summering av dagarna. Torsdags var det mest jobb hela dagen. Fredagen med, sen kom Peter hit och vi kolla lite film. Igår jobba jag tidigt till halv 2. Åkte direkt till stallet och red ut i snön. Va riktigt mysigt och Moa var hur fin som helst! På kvällen drog jag ut med några kompisar, förade på Lion bar sen till Nype. Va inte jättemycket folk men hade kul ändå. Idag har jag voshat med Ebba och Jessica och kollat film och snackat. Ebba drog precis och jag har lagt mig i sängen. Har morgonfodringen imorgon så bäst jag försöker sova nu.

Så sexiga

 

Ja en till lista...

1. Har du ett par rosa string?
Om jag har!

2. Vem var den senaste du pussade?
En mystisk man

3. Gillar du någon nu?
Jag håller på den tills vidare

4.Vad gjorde du inatt?
Sov och drömde fet med konstiga drömmar.

5. Hade du berättat för din föräldrar om du blivit gravid?
Haha bror på

6. Hade du blivit glad om din kille friat till dig?
Om jag hade en så nej, är bara 20!

7. Klackskor eller sneakers?
Sneakers

8. Kjol/klänning eller jeans?
Jeans

9. Äkta hårfärg?
Nope

10. Nuvarande hårfärg?
Ja ljusbrunt skulle jag väl säga

11. Frisyr?
Tråååk

12. Skostorlek?
38

13. Civilstatus?
Singel

14. Har du någonsin vart kär?
Japp

15. Tror du på kärleken?
Ja men den kan va jävligt komplicerad

16. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?
Nja, har inte gått helt under men lite krossat har det nog blivit.

17. Har du någonsin krossat någon annans hjärta?
Får väl hoppas att jag inte gjort det

18. Har du någonsin blivit kär i din bästa vän?
Ebba vill du bli min Lebba?

19. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?
Nej

20. One night stand eller förhållande?
Det bror på när du frågar

21. Vild fest eller romantisk hemmakväll?
Vild fest på lördagen och romantisk hemmakväll på söndagen så är helgen perfekt!

22. Telefonkontakt eller face to face?
face to face

23. Har du någonsin velat ta livet av dig?
När jag va i min deppiga tonårsperiod så ja

24. Har du någonsin gått på bio ensam?
Haha nej men skulle fan kunna göra det, älskar att gå på bio

25. Saknar du någon just nu?
Saknar flera

26. Är du glad?
Jadå

27. Gillar du någon just nu?
Det har väl redan frågats?

28. Har du någonsin blivit jagad av polisen?
Nej inte skulle väl jag?

29. Har du hund?
Japp en cp-pudel

30. Tror du på spöken?
Nää verkar läskigt

31. Skulle du vilja väga mer?
Inget jag strävar efter

32. Skulle du vilja dricka dig full nu?
Hhaha vet inte vill jag det?

33. Kan du låta bli att prata i fyra timmar?
Bror på i vilket sammanhang

34. Kan du vara på en fest utan att dricka?
Alcohol is my only friend <3

 
 

Boys. I'd turn gay if they weren't so sexy.

Idag har det jobbats från morogn till kväll. Va ganska skönt, kom lite folk då och då. Direkt efteråt åkte jag och gymmade, woho! det behövdes. December månad har inte blvit någon träningsmånad för min del. Nu ska jag köra igång som förut igen. Verkade dock inte som jag tappat speciellt mycket, tur det. Men ridningen gör väl sitt ändå. Körde iaf överkropp idag. 30 min på crosstrainern med ökad motstånd var 5:e min. Sen körde jag 3 set armar, 3 set mage. Varierade mellan olika övningar. Sammanlagt 5 armövningar och 5 magövningar utan vila mellan seten. Kom hem vid 9 och käka lite middag. Har precis duschat och lagt mig i sängen. Natti alla bloggläsare!



 



I brist på fantasi

När vaknade du imorse?

Svar: Typ halv 10

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?

Svar: Vilken fucked up dream jag hade

 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?

Svar: Nope

 

Vilket humör är du på?

Svar: Känner mig seeeg

 

Vad har du på dig just nu?

Svar: Sov-shorts och t-shirt

 

Har du ont någonstans?

Svar: Neeej

 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

Svar: Kladdkaka med grädde men inte skulle väl jag?

 

Hur mycket var din senaste lön på?

Svar: Inget att hurra över direkt

 

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

Svar: Kaffe latte med vanilj

 

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?

Svar: Facebook

 

Vad ska du göra idag och ikväll?

Svar: Ska till Moisen och rida iaf sen får vi se, lite oklara planer just nu.

 

Vilken är den första låten du sätter på idag?

Svar:FU miley cyrus

 

Varför ska man läsa din blogg?

Svar: Läs om du vill annars skit i det.

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

Svar: Jobbade

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

Svar: Får väl hoppas på det

 

När fotade något senast, och vad?

Svar: Har skickat massa snaps på mig själv så...

 

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?

Svar: Nej nu ska jag fan spara mina pengar!

 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?

Svar- Min katt, ska jag sparka?

 

Vad tror du att klockan är?

Svar: Jag ser att den är 11:40

 

Vad borde du göra idag?

Svar: Ta det lugnt men är redan rastlös

 

Vad ska du ha på dig idag?

Svar: Ridkläder iaf


her heart finally told her to stop wasting her time

Ååå va skönt att den här jobbveckan är slut, 6 dagars jobb gör än verkligen trött. Var i stallet imorse och hade utsläppet. Red sen Moa i ridhuset, tränade framförallt på övergångar och slutor. Verkligen fin sista halvtimmen, så himla ambitiös och shit vilka ökningar vi fick till både i galopp och trav. Sån härlig känsla när hon bara svävar fram! Efter stallet drog jag direkt till jobbet (donken) och jobbade till 18:30. Hemma nu och ska bara ta det lugnt och kolla på film. Ska bli så jäkla skönt att få sova ut imorrn. Och när ja säger så där slutar det alltid med att jag vaknar av mig själv halv 8 (klarvaken) bara för att jag för en gång skulle får sova ut. Annars är man trött som ett as. Karma eller?

 
 
 

We'll sip until we're wasted They call us troublemakers But we just like to party And party tonight

Om jag kunde spola tillbaka tiden <3


cash is king

Ååå ville träna efter jobbet, åker dit så är det stängt :( Jobbade 10-18:30 idag kom hem för en liten stund sen. Börjar 7 imorgon och ställde precis klockan på 04:30, usch haha men cash is king! Hanna har ridit Moa idag. Kommer inte på något roligt att skriva så ni får nöja er med det här. Jag måste väl försöka sova nu.

 
 





we accept the love we think we deserve

Va väldigt skönt att jobba idag, knappt några folk alls. Efter jobbet åkte jag till stallet och tömkörde lilla tösen. Gick bra det, lite bus ibörjan i galoppen men sen skärpte hon till sig. Körde lite övergångar halt-ruggning-trav samt skritt-galoppfattningar. Verkligen lydig och jobbade på bra. Har inte så mkt mer att säga, imorrn är det jobb igen. Dock rider Hanna Moa så tänkte passa på och dra och gymma efter, har inte haft så mkt tid till träningen på sista tiden men nu kör vi igen!

 







2014!

Gott nytt år säger jag idag istället! Hoppas ni hade en trevlig nyår, det hade iaf jag. Käkade först middag hos Ida med några vänner, skagentoast till förrätt, oxfile och potatisgratäng till varmrätt och varm fruktsallad med vitchoklad och glass till efterätt. Kunde inte blivit bättre! Vid 11 drog vi vidare på fest där jag och Ebba stannade till lite efter tolvslaget sen bestämde vi oss för att dra till en annan fest. Där va vi till 5 ungefär sen efterfest hon en tjej och där gick vi sen vid 12 på dagen och åkte och käka donken. Sen åkte vi hem till Ebba och Jessica kom med och kollat film tills jag va tvungen att åka till stallet och fixa där. Är jäkligt trött så ska sova nu!





 



RSS 2.0