Poetry is thoughts that breathe, and words that burn.

Jag är depressiv... så kände för att läsa lite sorgliga dikter såhär kommer några jag tyckte var sorgsna ;)

oerhört ensam...

En liten flicka i världen ensam står,
hennes hjärta är fullt av blödande sår.
Ångesten i bröstet tynger henne hårt,
hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?
Hennes kinder är våta av salta tårar,
hon vet hur mycket hårda ord sårar.
Hon var en gång ett barn som ofta log,
nu är det många år sedan hennes leende dog.
Flickans liv är längre igenting värt,
Hon har förlorat allt som hon höll kärt.
Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik,
Nätterna är fulla av gråt o kvävda skrik.
Hon undrar om livet blott är ett spel,
varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?
Flickan vill ta sitt liv, men för det krävs mod,
om det bara fanns någon som henne förstod!
Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor,
ja vad som helst för att ta död på sina plågor
Livet är ingen lättsam lek,
det är blott fyllt av ångest o svek.
Kanske går det så att flickan tar sitt liv någon dag,
det sorgligaste är, att flickan det är jag!.....

HOPPLÖST

Skogstjärn svarta som midvinternatt,
långt borta hörs skadeglada skratt.
En flickas ögon är matta av sorg,
hennes bål väntar på stadens torg.
Mörkbruna lockar dansar i vinden,
en tår rullar ner för den rosiga kinden.

Hon ville ej dö i bålets heta lågor,
ville ej känna eldens alla plågor.
Hon står på en klippa och tittar ner,
nu orkar hon inte livet mer.
Det finns bara en väg ut:
livet måste få ett slut.

Hon hoppar i den mörka natten,
omsluts snart av iskallt vatten.
Flickan log
i ögonblicket hon dog.
För ty denna dystra värld ser
denna flicka aldrig mer.

Och gud skapade kvinnan...

   En liten pojke frågade sin mor: "Varför gråter du?"
"För att jag är kvinna", svarade hon honom. "Det förstår jag inte" svarade han. Hans mor gav honom en kram och sa: "och det kommer du heller aldrig att göra."

Senare frågade den lille pojken sin far... "Vad kommer det sig att mor gråter så utan att det finns någon anledning?"

"Alla kvinnor gråter någon gång utan anledning", var allt hans far kunde svara....

Den lille pojken växte upp och blev en man, fortfarande förundrad över varför kvinnan gråter.

Till slut ringde han Gud och då Gud kom till telefonen, frågade mannen: "Gud, varför gråter kvinnan så lätt?"

Gud svarade: "Då jag skapade kvinnan skulle hon vara någon speciell! Jag gjorde hennes skuldror starka nog till att bära världens bördor, och ändå mjuka nog till att kunna ge tröst..."

Jag gav henne inre styrka till att kunna uthärda att föda barn och till att stå emot de avvisningar som många gånger kommer att komma ifrån hennes barn..."

"Jag gav henne en hårdhet som tillåter henne att fortstätta när alla andra ger upp, och till att passa sin familj även under sjukdom och utmattning utan att beklaga sig....."

"Jag gav henne känslor till att helt osjälviskt älska sina barn, även när hennes barn har sårat henne djupt..."

"Jag gav henne kunskap till att veta att en god äkta man aldrig gör sin hustru illa, men någon gång prövar hennes styrka och hennes beslut om att stå vid hans sida utan att vackla..."

"Och äntligen gav jag henne en tår hon kunde fälla... Den är hennes exklusivt till att använda när det är behov för det.

"För ser du: Det vackra med en kvinna är inte de kläderna hon har på sig, inte heller den Kropp hon har, ej heller hur hon har sitt hår. En kvinnas skönhet skall ses i hennes ögon, för det är huvuddörren till hennes hjärta - det stället där kärleken bor."För att inte ni ska bli så ledsna lägger jag ett skämt också ;)

Mormor sa till Kalle:
- Åh, vad du är smutsig Kalle, gå och tvätta av dig.
Då svarade Kalle:
- Du då mormor? Du måste ju stryka dig!


I'm so bored of being bored

Hellu allihoppa! Känner på mig att den här dagen kommer bli tråååkig, vet inte varför men det bara känns så. Har hittils käkat frukost, städat rummet och gjort en "book review" till engelskan. Det är höstlov nästa vecka, skönt, förutom att jag har plugg i alla ämnen som finns. Men har endå inget speciellt att göra under lovet så då kan jag lika gärna plugga. En stor lättnad är i alla fall att jag ska få byta till sociologi om jag arbetar ikapp under lovet. Har spanska egentligen men fattar ingenting plus att jag tycker det är så tråkigt och meningslöst att jag inte ens vill försöka förstå (jag valde spanska innan pga meritpoängen). Ska försöka ut och springa senare och köra lite styrka på maskinen. Innan dess blir det att plugga, tror jag börjar med kemin.
När det gäller hästfronten så behöver mina föräldrar tänka lite till, hästen är egentligen för dyr för vår budget och jag tycker inte riktigt hon är värd sitt pris heller, men jag hoppas endå att vi kan köpa henne! :)


Jag just nu


Viento

Det blev lite ändrade planer igår. Tillridaren skulle hoppa en annan häst på träningen så istället fick jag rida viento efter hon hade tränat klart. Fick skutta över några små hinder och hon kändes super. Hon känns mer rutinerad i hoppningen än dressyren. Hon är inte i så bra kondition så hon blev trött ganska snabbt. Om vi skulle köpa henne så kommer det bli mycket stärkande och konditionsarbete. Dressyren är inte precis den bästa men även fast hon är ganska ostadig just nu så gillar jag henne. Det är en häst som jag kan utvevcklas tillsammans med men det kommer nog krävas en hel del jobb för hon är inte så lättriden heller men jag tycker bara det är kul, på något sätt är det dom här hästarna jag fastnar för. Jag tror på henne och att hon har kapacitet framförallt i hoppningen. Vi får se vad som händer :)


En bild på Vientos pappa


Hoppas!

Lång dag idag. Började kl 8 och kom inte hem förrän typ en kvart sen. Stanna kvar efter skolan en stund med Ebba, vi hade tänkt att plugga men det blev inte riktigt så. Vi var med två till så vi satt och prata massa ist. Haha Ebba fixa facebook till mig då också, vi får väl se om jag orkar vara inne nåt ;) Mamma kom och hämta mig och Ebba sen.

Glömde berätta hur det gick i söndags. Jag var och provred två hästar. Sammanträffande nog stod båda hästarna i samma stall. Den första var ett mörkbrunt sto, tror halvblod. Jättefin och lättriden i dressyren. Ganska fint steg och gick stadigt i form. Däremot var han väldigt svank och plus att hon inte hoppar, altså hon kan skutta över något litet hinder men ingen direkt teknik vilket antagligen kan ha och göra med svanket eftersom det bli jobbigare att bära upp ryttaren m.m. Därför kommer jag inte vilja köpa henne.

Den andra hästen var raka motsattsen. En häst som älskar att hoppa. Hon var en skimmel på ca 158 och född 2002, super gullig. Hon har däremot inte blivit riden så mycket. Första ägaren hon hade red in henne sedan såldes till nuvarande ägaren men "glömdes bort" då hon har massa andra hästar så hon satte henne hos en tillridare och hon har ridit henne i 4 mån nu så hon är inte helt igångsatt. Hon kan grunderna i dressyren men behöver stärkas mycket mer. Hon var ganska känslig men verkade väldigt positiv till arbete och försökte göra rätt. Jag vet egentligen inte riktigt vad som gjorde att jag gillade henne men hon var rolig att rida och jag är ganska lugn/snäll som ryttare och det verkade som att den här hästen behöver det. Tillridaren verkade iaf gilla mig ganska mkt :P Hon var mycket bättre byggd exteriört än den förra och kan säkert med mer träning bli riktigt fin. Hoppade henne inte men där ska hon tydligen vara ganska duktig. Imorrn åker jag och tittar när tillridaren rider med henne för sylve söderstrand så får vi se hur det ser ut då. Ska komma och prova hoppa henne sen också och jag hoppas den här verkligen är något då den verkade stäma in på alla andra krav jag utanför ridningen :)

8årig hopphäst. Hästar säljes
Skimmeln jag provred :)


Tips!

Nu vet jag vad alla dom som inte håller på med hästar gör... de tittar på parlamentet. Perfekta tidsfördriven och väldigt roligt att titta på. Ett tips till alla er som inte vet vad ni ska göra med ert liv, sök på parlamentet på youtube och beta av dom en efter en, jag har nog tittat på 1/4 del vid det här laget och kan säga att det var länge sen jag skratta så mycket! ;)

Ett litet smakprov på vad det är jag gör nu förtiden på dagarna:


Roligast är vid 2.03
Bloggtävling


Klicka på bilden för att komma till tävlingen :)


Keep your Christmas-heart open all the year round.

Buhu, kan jag inte bli frisk snart. Dagarna känns ganska bra men på kvällen/natten blir det sämre. Igår kväll hade jag jätteont i halsen och under natten ockå + jättetäppt och snorig. Får svårare att sova då. Nu är det samma sak fast inte lika ont i halsen. Jag känner mig väldigt otränad just nu och har lust att gå ut och springa och träna styrka men det går inte nu när jag är såhär. Vi ska ha coopertest på onsdag också och då vill jag vara i bra form, vill kunna göra mitt bästa så jag vet vad ja ligger men kommer ju knappt orka ngt alls nu. Aja ska iaf försöka gå en rask promenad idag så får jag hoppas att jag kmr kunna träna imorrn.

Igår snöa det ju. Men det brukar göra det här en gång under hösten sen försvinner det igen och kmr tillbaka närmare jul. Fick julkänsla igår och det kändes jättehärligt. Jag älskar julen och allt som har med ddn att göra. Tycker den är så mysig och bäst är nog allt innan julafton, förberedelserna och sånt. Kan inte förstå de som inte firar jul. Hoppas jag har häst till julen, det är supermysigt att ha häst då :)
Imorrn ska jag prova två stycken som står i samma stall, hoppas det går bra.


Hästtest..igen

Här kommer ett sånt där roligt hästtest igen.

Första hästen du red? Bamse, en shettis

Första hästen du hoppa med? Det är för länge sen för att kunna komma ihåg 

Första älsklingshästen? Bamse tror jag

Första uteritten? Kommer inte ihåg den men den var på Bamse iaf

Första tävlingen? Haha det kommer jag inte heller ihåg :P

Första ridlägret? Vendelsö ridskola (dagridläger)

Första sköthästen? Vet inte :P 

Första egna ponnyn? Inte haft någon egen men Zantiago (hyrhäst) kändes som min egna

Första egna stora hästen? Snart så vet jag vem det är ;)

Första hästen du reda barbacka på? Haha ingen aning

Första hingsten du red? kommer inte ihåg vad han heter men en lusitano hingst var det :)

Första stoet du red? Kmr inte ihåg sånt här

Första valacken du red?
Bamse

Värsta hästen du ridit? Provade som medryttare på en häst och ägaren sa inte riktigt saningen om hästen vilket jag tyckte va vädligt dåligt då det var en stor häst och jag var typ bara 13år. Den hade blivit misshandlad innan och när någon ny ryttare hoppa upp så i galoppen bockade hon som en tok, hur stort som helst. Tror jag ramla av minst 10 gånger med sen orkade jag inte mer :P

Värsta ridläraren/tränaren du haft?
Ingen har direkt varit jättedålig

Värsta ritten? När jag och en kompis red ut så skenade hästarna, var inte läskigt men väldigt pinsamt tyckte jag då pga några grejer.

Värsta avtrillning/avkastningen? Har inte haft någon farlig direkt.

Största hästen du suttit på? Någon tinker jag red på en turridning 

Minsta hästen du ridit? Tror det är Bamse

Minsta hästen du suttit på?
  Bamse

Äldsta hästen du ridit?
Tintin tro han va typ 23 när jag red han

Yngsta hästen du ridit?
Focus, då var han 5år

Din favorit B ponny?
Vet inte

Din favorit C ponny? -

Din favorit D ponny? Zantiago <3

Din favorithäst? Har ingen just nu

Din favoritsadel?
No idea

Ditt favoritträns? Ett dylonträns jag har

Ditt favorittäcke? Hmm.. svårt

Din favoritgrimma? Min röda repgrimma

Ditt favoritschabrak? Har många

Pullar eller engelsk?
Inget av det

Benskydd eller benlindor? Benlindor är snyggast

Skor eller barfota? Skor

Lång eller kort man? Lång om den är vårdad

Ljus eller mörk fux?
Mörk :)

Ljus eller mörk brun? Mörk

Svart eller vit? - Svart

Bred eller smal bläs?
Bred tro jag

Stjärn eller bläs?
Stjärn

Med eller utan strumpor? Strumpor om det är på alla fyra

Syntet eller läder sadel?
Läder ofc!

Hopp eller dressyr sadel?
Dressyr

Hoppning eller dressyr? Båda :)


"Dreams are true while they last, and do we not live in dreams? "

Usch, va absolut inge roligt att vara i skolan idag. Jag var otroligt trött, snorig och så fort jag satte mig ner blev jag täppt och kunde inte andas. Jag ville bara hem och att sen orka med att koncentrera sig? kan säga att det mesta gick in i ena örat och ut i det andra. Men nu är jag hemma igen och med nässpray och en varm kopp choklad med grädde så mår jag bra igen :)

Tänkte på en sak igår. Jag blir aldrig sjuk, kanske kan bli lite snuvig någon dag eller två men annars inget... förutom en gång per år. Då blir jag sjuk och det är alltid här i oktober/november månad och det är samma grej varje år- förkyld, feber, ont i huvudet och halsen. Den här gången har dock varit lite lindrigare en dom andra åren. Det har vart så här i ganska många år nu. Min kropp måste typ vara mer mottaglig för sjukdomar just nu och sen när jag vart sjuk en gång så väntar den ett år tills nästa gång. Konstigt men sant.

Just en rolig grej som hände igår natt. Haha det var helt sjukt. Klockan var typ halv 11 och jag sov. Jag drömde att jag inte kunde sova och att jag låg och vände och vred mig i sängen på grund av det. Kändes som om jag var vaken men det var jag inte. Så helt plötsligt ser jag en vit, stor, fet spindel på min byrå. Så jag blir skiträdd, hoppar upp ur sängen. Springer ut till soffkanten och sätter mig där (Det här gör jag alltså på riktigt). När jag sitter där så vaknar jag (jag tror det är då jag vaknar, vet egentligen inte när, om det kansker var så att jag vaknade medan jag sprang). Jag tror det jag sett, det där med spindeln, är sant. 

Så jag ropar tydligen på mamma och pappa och säger att jag såg något vitt. "Vaddå för vitt säger mamma" och jag svarar "en spindel" "Men du drömde säkert bara säger pappa då". Så mamma och Jessica (syster) kommer och tittar i mitt rum och jag kollar också så jag ba "men jag såg den där".  Jag går sen och lägger mig igen och jag hör hur Jessica skrattar i sitt rum så då börjar jag också skratta. Sen kommer jag på att det bara var en dröm det där med spindeln och att jag faktiskt drömde att jag var vaken, blev sen osäker på om det här med mamma och Jessica precis hänt men det var iaf på riktigt :P.

Haha det kändes skitkonstigt för jag trodde verkligen jag var vaken och känner typ halvt hur jag springer från mitt rum men vet egentligen inte riktigt när jag vaknade. Det var som om jag blunda och såg allt framför mig och sen när jag öppnar ögonen så märker jag inte det utan fortsätter tro att det som jag just drömt händer. Lite komplicerat men det var ett tag sen som jag gick i sömnen och det här var nog den konstigaste som jag själv varit medveten om ;)

Oj,oj, det var länge sedan ni fick ett sånt här långt inlägg.


Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping

Fortfararande sjuk. Är inte lika hängig som igår men är emr snorig idag. Har försökt pluggat matte hela dagen, är prov imorrn. Får se om jag går till skolan imorrn men går nog iaf på matteprovet.

Har beställt lite grejer från hökks idag. Är ju fraktfritt tom 24okt då måste man ju passa på ;)Tara hood CRW
199krSweatshirt Acelia CRW
249krVarseljacka reflex CRW
499krBenreflexer med spänne
69kr


Hästtest

~ Hästarna ~
Första hästen du red var: En liten shettis som heter Bamse, supersöt var han :)
Hur gammal var du när du red för första gången: Vet inte men kanske typ 3år.
Hur många älsklingshästar har du haft: Många
Vad hette den/dom hästen/hästarna?: Ja kommer inte ihåg alla men bla Bamse,Shappo, Wilma, Dallas, Lamas, Banderas, Costa rino, Merri, Tjejan, Focus, Reno, Pricken, Zantiago

~ Utrustning ~

Hur många...
ridbyxor har du: 4-5st
hjälmar har du: 2
spön har du: 3 tror jag
ridvästar har du: 1
ridskor har du: 3
ridstövlar har du: 1
grimmor har du: Vet inte men ganska många
täcken har du: Ja typ, 8st
Vilken färg var dina första ridbyxor: Vinröda :P jättefula haha
Vilka färger har dina nuvarande ridbyxor: Bruna, blåa, lila/svarta, vita
Vilken färg var din första grimma: Ingen aning

~ Vad har du gjort inom ridningen ~

Hoppat [x]
Ridit dressyr [x]
Skänkelvikning/sidvärts [x]
Galopperat [x]
Piafferat [/]
Passage [ ]
Töltat [x ]
Hoppat utomhus [x]
Badat med häst [x]
Ridit på egen hand [x]
Testat voltige []
Suttit på en häst som skenat [x]
Tappat kontrollen över hästen helt [x]
Ramlat av [x]
Bakdelsvändning [x]
Framdelsvänding [x]
Ridit dressyrprogram [x]
Tävlat i hoppning [x]
Tävlat i dressyr [x]
Tävlat i fälttävlan [ ]
Tävlat i någon annan kategori [/ ]

~ Hästraser ~
Jag har ridit...
en fjording [x]
ett arabiskt fullblod [x]
en korsning [x]
en welsh [x]
en tinker [x]
en shire [ ]
ett engelskt fullblod [x]
en connemara [x]
en dartmoor [ ]
en islandshäst [x ]
en shetlandsponny [x]


~ Din ridning ~
Rider du på ridskola: Nej
Isåfall, hur många gånger i veckan: -
Har du medryttarhäst/ponny: Nej
Isåfall, hur många gånger i veckan: -
Har du häst/ponny på foder: Nepp
Hur ofta rider du honom/henne isåfall:
Har du medryttare på honom/henne: -
Har du egen häst: Nej, men snart om jag hittar en
Hur ofta rider du honom/henne:  -
Har du medryttare på honom/henne:-

~ Dina avramlingar ~

Hur många gånger har du ramlat av: Inte så många gånger
När och på vilken häst ramlade du av på första gången?: Ingen aning :P
Har du ramlat av och skadat dig allvarligt? Hur?: Nej inte direkt
Brukar du skratta eller gråta när du ramlar av?: När jag va liten grät jag väl. Nu bror det på, gråter inte, kan skratta ibland.

~ Upplevelser till häst ~
Har du ridit långritt med övernattning?: Nej
Har du ridit långritt med fika?: Ja
Har du ridit islandshästar på turridning?: Yes
Har du gått på ridläger?: Ja
Har du ridit utomlands?: Japp
Isåfall, vart någonstans: Spanien
Och hur var dom hästarna/hästen, och hur var stället:  Vi fick bara skritta och det var hur varmt som helst så hästarna orkade knappt någonting :P

“I'm sick and tired of being sick and tired.”

Min blogg är verkligen tråkig just nu, men inget händer på hästfronten så då blir det bara sånnahär tråkiga inlägg. Har varit hemme från skolan idag, är sjuk. Tror inte jag kmr kunna gå till skolan imorrn heller men vi får väl se. Har kunnat plugga matte idag iaf, har prov på onsdag. Nu ska jag kolla på biggest loser Sverige.


Autumn, the year's last, loveliest smile.

Jag älskar verkligen hösten, tycker den är jättefin. Va ute med hunden i skogen och hela marken var täckta med färgsprakande löv, solen sken och härlig höstvind. Igår var hela tjocka släkten hos mig. Firade min födelsedag lite tidigare, fyller egentligen år på söndag. Fick pengar och lite annat smått. Hade kvällsfodringen på kvällen också. Kändes konstigt att åka upp, har inte haft dom här fodringarna på ett tag. När jag kom till lilla stallet kändes det konstigt att Zantiago inte stog i sin box, där var det tomt och bara två hästar skulle få mat istället för 3. Även om inte jag har Zantiago längre känns det endå som om han ska stå där. Så fort jag kommer upp dit kommer alla minnen tillbaka och jag bli ännu mer sugen på att ha häst då.
Idag har jag hittils pluggat, städat lite från igår, gått ut med hunden och ätit lunch. Har lust att göra något men vet att jag egentligen borde plugga mera.


Den här hästens gnäggande borde man ha möts av vid fodringen igår


Orientering

Jag är sååå trött. Somnade ganska sent igår och så fick jag gå upp kl 6 idag. Vi skulle ha orientering i hanveden. Kom dit vid 8, regnade en stund först men sen slutade det. Jag och Josefin sprang mellan rundan, efter typ andra kontrollen gjorde vi sällskap med två andra tjejer. Gick ganska bra för oss, hittade alla kontroller och vi sprang för det mesta. Mina ben var som spagetti efteråt, 2h orientering känns lite i benen. Efter det så gick jag, Josefin, Sadia och Zena hem till Zena. Käkade lunch som hennes mamma gjorde, potatisgratäng med kyckling, någon ris grej och efter det efterätt med massa grejer, haha värsta lyxmaten en helt vanlig torsdag. Men tycker vi förtjänade det. Kollade på step up 3 och spela wii.

Sen skulle vi tillbaka och ha Historia och där fick vi tillbaka proven. Trodde inte det skulle gå någe bra för mig, för visste att jag svarat fel på några frågor men fick iaf vg+/mvg-, så är väl nöjd. Imorrn börjar jag också tidigt men slutar iaf klockan 1. Sen blir det att fixa massa tills gästerna kmr (dom ska fira att jag fyller år då). Fick även hästhoppning boken idag som jag vann på en bloggtävling förut. Tänkte jag skulle läsa i den lite nu :)


Bara några dagar kvar..

tills jag fyller 17. Snart är man myndig och får ta allt ansvar själv, usch längtar inte. Idag så hade vi ingen idrott så vi flyttade fram matten, fick sluta halv 12 :) Jag, Sadia, Josefin och Zena åkte till cetnrum och jag köpte lite kläder och så åt vi lunch på donken också. Kom hem typ 4 och sen dess har jag suttit i sängen med datan i knäet.

Bästa födelsedagspresentetn vore ju drömhästen :)


Men det är nog att hoppas på lite för mycket ;)


Why not learn to enjoy the little things - there are so many of them

Idag har det vart en bra dag. Fysikprovet som jag har fasat kändes faktiskt riktigt bra,  kanske inte alls fick många rätt men det kändes endå som jag kunde typ allt. Fysikprovet var under fysik och mattelektionen sen har vi rast på 1 och 1/2 h och efter det har vi spanska. Provet tog typ bara fysiklektionen så då fick vi ledig från spanskan och fick några uppgifter att jobba hemma med ist vilket gjorde att vi slutade halv 2 istället för kl 4. Va hos Ebba sen en stund ohc plugga lite kemi och spanska. Vi gick sen ut och sprang och ibörjan var det skitkallt, mina händer var som isbitar men man blev varm sen. Gick bra, kände mig på riktigt springhumör. Mamma ringde på en häst idag som låter riktigt bra, vi ska kolla på den på lördag. Det var min roliga dag :)

Haha den här låten lyssnade jag och Ebba på hemma hos henne.

Vi möttes på folktandvården (Jour d'amour)
(G. IV Uli - B. P. Resley - R. Svensson)

Det var en svinkall torsdag med ärtor och fläsk
Jag var bjuden till min moster
Ja, släkten den e' värst
Ty en ärta hård och karg
Trängde in i min emalj
Jag gav upp ett våldsamt tjut
Ringde, sa det var akut
Fick till svar - Vi drar ut nu idag!

Vi möttes på folktandvården
Kärlek som inte kan bedövas
En kram och en amalgam
En fyllning av en tand
Fick kärlekens låga i brand

Sen på skälvande ben över tröskeln jag klev
I väntsalen den grå snart elva klockan blev
Genom dörrn kom en blondin
I en rock så vit och fin
Hon mej ledde in med varlig hand
Till stolens vita läder fram
- Vi ska ta röntgenkort
Gapa stort!

Vi möttes på folktandvården
Kärlek som inte kan bedövas
En kram och en amalgam
En fyllning av en tand
Fick kärlekens låga i brand

Men salivsug i munnen 
Och en surrande borr
Då möttes våra ögon i en blick som blev fatal
Tänk att det händer att det tänder i en tandläkarstol
Låt mej kyssa dej innan jag förgås
Det känns som jag fått narkos
Vilken lycka, vilken jour d'amour

Vi möttes på folktandvården
Kärlek som inte kan bedövas
En kram och en amalgam
En ärta rätt och slätt
Blev bryggan till den dam 
Som röde vid min läpp

På folktandvården
Kärlek som varit plomberad
Fick fyllning utav guld
Nu blott för henne skull
En gyllene krona jag bär


I hope life isn't a big joke, because I don't get it

Hellu, då var det söndag igen. Tror aldrig att veckorna gått så fort i mitt liv, dagarna bara försvinner. Trodde den skulle gå långsammare för att jag inte har någon häst att fördriva tiden med men icke sa nicke, tiden bara flyger iväg. Det var alldeles nyss sommar och tittar man ut genom fönstret nu är det inte långt kvar tills alla löven har fallit. Kommer ihåg förra året när jag och Nell red ut och det var typ den finaste gången vi ridit tsm, det var helt gult på marken och så fint, en riktigt härlig höstdag. Jag vill göra om det, men med den här farten kommer ju det här fina höstvädret vara förbi innan jag hittar en häst. Känns som jag bara klagar nu över det här men jag är så rastlös av mig.

Idag blir det att plugga fysik ordentligt, pluggade ganska mycket igår men har en del kvar. Fysikprov på tisdag. Sadia kommer snart så då ska vi plugga. Ikväll så kanske jag och mamma går på spinning om det finns plats, så man får röra lite på fläsket.


Kommer ni ihåg?

Kommer ni ihåg i vintras, hur kallt och mycket snö det var? Kommer ihåg när jag red ut med Zantiago och det var nästan snö upp till magen på honom och en annan gång när det var svinkallt och Zantiagos känselhår var helt vita av frost. Undrar hur det bli denna vinter? Jag gillar snö men tycker det höll i sig lite väl längei vintras.
Bilder från i vintras


Ser ni studsmattan?


I just need you nowPicture perfect memories, scattered all around the floor.
Reaching for the phone cause, I can't fight it any more.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.


Heron City

Kom nästen precis hem. Började skolan 8 idag och slutade kl 1. Efter det drog jag och 8 tjejer till, till heron City. Käkade först lite mat och sen bowla vi. Gick inte alls bra för mig dom första kasten men sen gick det bättre och lyckades faktiskt göra typ 5 strike. Sen kolla vi på Buried och jag tyckte den va ganska bra men vissa gillade den inte alls. Körde sen något spel "kommer inte ihåg vad det heter" i spelhallen och sen åkte vi hem. Har haft det kul iaf och nästa gång blir det Saw i 3D, den måste man ju bara se när den kmr ut, har sett alla andra filmerna ;). Det var min dag och nu ska jag snart sova, sleep well!


We can't plan life. All we can do is be available for it.

Shit va min blogg är tråkig just nu, men har verkligen inget att skriva. Det går inte alls framåt på hästfronten, svårt att hitta någon och mina föreldrar tycker inte det är så kul att betala stallplatsen utan häst och det har dom fått gjort i 4 mån nu! Känns inge bra, får dåligt samvete. Får se hur det går, hittar jag inte någon får det väl va. Tråkigt, men kan inte bara ta någon bara för att, det måste endå kännas rätt. Blö, livet känns allt bra trist just nu och känns som det inte händer något speciellt på dagarna. Tiden bara går och alla dagar ser exakt lika dana ut. När man fått smaka på det roliga så saknar mar det alldeles för mycket. kan det inte komma lite ljus i denna mörka tunnel snart?


Vad jag saknar det här!


A smart model is a good model.

Usch va jag hatar att plugga, det är sååå tråkigt. Skönt om man var supersmart och bara kunde allt på en gång så man salpp det här. Aja något roligt som händer idag är att vi ska kolla på två hästar i em/kväll. En 5åring och en 8år. Får hoppas att dom verkar bra.

För några dagar sen tog jag och Jessica lite höstbilder så tänkte jag bjuder på några, Jessica i rosa och jag i vitt ;)Haha ja det va lite bilder ;P


I get back and hope for the best

Min uppdatering är sämst men har inte haft någon lust. Myggan gick inte igenom i Fredags och hon visade även på longeringen den här gången. Kommer fortsätta letandet efter häst. Idag har jag vart med Nell på tävling, fälttävlan, idag var det dressyr och hoppningen. Gick inte så bra i dressyren men i hoppningen gick det bra. Ska snart äta, har typ lagat mat i flera timmar, libanesiskt, men snart är det klart. Orkar inte skriva så mkt, är inte på humör heller. 

Några bilder från idag på Nell och Black Jack
RSS 2.0