Ny blogg!

Byter bloggportal! In och kolla där istället!

http://blogg.improveme.se/elinpamlin/

http://blogg.improveme.se/elinpamlin/

Måndag

Morrn! Har haft fullt upp i helgen. Jobbade i lördags och därefter blev det utgång, hängde med samma gäng som sist. Förade på dagobert, sen drog vi till Victoria, därefter Marquise och sen åkte vi hem till Fabbe. På söndagen sen drog jag direkt till jobbet. Som vanligt är man helt slut när man slutat och det ända som betyder något är sängen. Nu är det ny vecka och nya tag. Tänkte åka till port 73 och prova nya gymmet. F&S blir så dyrt i månaden när jag ny blivit så gammal som 20 och bara kan köpa allträningskort där, men jag vill bara gymma så känns onödiga penagar.Så tänkte se va Nordic wellness har att erbjuda. Därefter blir det stallet och ikväll ska jag träffa Zena och Josefin en stund.

 

Leende guldbruna ögon

Ååå vad arg jag blir, tappade bort pengarna som Anna skulle ha idag för lektionen. Har inte råd att slarva bort pengar sådär! fml... Utöver att jag tappade bort pengarna så gick iaf lektionen riktigt bra. Vi började först att jobba lite förvändgalopp och sluta ur det. Just för att verkligen lossa bogarna. Efter lite sånt arbete kom hon igång bra och vi började rida igenom programet som jag kör 6:e april. Kändes mycket bättre än sist men finns lite till att fila på. Om en liten stund ska jag bege mig till jobbet. Senare ikväll åker jag till Ida och sover över där. Sen imorrn väntar jobb igen.

 

I'm back!

Som det trogna läsare ni är har ni fortsatt att kolla in bloggen även fast jag inte bloggat på över en vecka. Anledningen är helt enkelt att jag inte haft lust eller tid. Men nu ska jag försöka bättre mig igen. Det mesta jag gjort under de här dagarna är jobbat, tränat, ridit, umgåtts med vänner och festat. Så ja, det vanliga helt enkelt. Imorse var jag i stallet och tömkörde Moisen. Började dock med en liten promenad samt att jobba henne lite för hand, vilket gick jättebra, hon vet verkligen vad hon ska göra nu. Måste komma på andra övningar så vi får nya utmaningar att bita i. Därefter gick vi in på volten och så tömkörde jag henne en stund, blev mest övergångar. Sista kvarten var hon så fin! Det var bästa tömkörningspasset hittils! Om en stund drar jag till jobbet och därefter blir det gymmet. 


Bild från i lördags, ser ju lagom road ut haha

 Lite mer roade kanske?
 

trött

Förlåt att jag bloggar så dåligt men det kommer bli såhär de närmsta två veckorna då jag jobbar i princip varje dag. Har sovit så dålig i en vecka nu oxå så känner mig väldigt trött och har ont i huvudet hela tiden. Har dessutom fått väldigt ont i nacken igen -.-, herregud vad jag klagar, haha. Det kommer iaf bli mest jobb, hästen, plugga och träna för min del nu i mars så jag håller lite på festligheterna ;)

 

Jag saknar dig mindre och mindre

Har sovit så oroligt hela veckan. Ingen aning om varför, drömt massor har jag oxå gjort... Hoppas jag sover bättre i natt, för det behöver jag verkligen. Har jobbat igår och jobbat idag. Igår red jag Moa i ridhuset och jobbade med förvänd sluta på kvartslinjen, övergångar och förvänd galopp. Gick riktigt bra, saknade den där lilla extra glöden bara. Hon gjorde det hon skulle men saknade det där lilla extra, men hon är ett sto och vissa dagar är hon lite tröttare och det är bara att acceptera. Jobbade efter stallet och sen på kvällen åkte jag till Ida och kollade Let's dance.

Imorse red jag ut och klättrade en sväng i skogen och därefter blev det lite galopparbete på vägen hem. Pigg och göad tjej, som vanligt jobbar hon alltid fint ute. Jobbat sen på donken och det har varit fullt ös med löning, barnbidrag och sportlov. Ikväll blir det lugnt för min del, måste plugga. Imorrn är det jobb igen och tänkte försöka gymma innan. 

 

RSS 2.0