Torsdag

Min faster Annica följde med till stallet idag. Hon var och masserade en häst i närheten. När vi satt i bilen påväg upp till stallet berättde hon att den här tjejen som hon va och masserade hos hade en häst som för ungefär 2 år dog. Hennes medryttare hade varit ute och ridit och nära dom så har dom en tågbana med staket vid sidan förutom där man går över. Så hon hade ridit över där och en bit ifrån så hade hästen blivit rädd för ngt och medryttaren flög av. Hästen tänkte bara hemmåt och sprang mot tågbanan. Precis på spåret stannade den till för att den hörde tåget kom men då var det försent och tåget körde på den här hästen. Den här medryttaren såg precis allt när den här hästen blev påkörd av tåget. Usch lät så hemskt när Annica berättade det här. Och va hemskt att se tåget bara köra rakt på hästen.

Red i lilla ridhuset och Annica hjälpte mig. Blev lite öppna, skänkelvikningar och övergångar. Gick ganska bra. Annica tyckte han gick bättre nu än sisit hon var här i Nov, framförallt mycket bättre trav, han har fått lite mer swung i steget tyckte hon. Men han är väldigt kort och stel bak. Han har ju sina begränsningar, han är liksom 17år och har varit hos massa olika ryttare och vem vet hur han har haft det då. Men för att hjälpa till så gott det går ska jag iaf massera och strecha honom bak varje gång jag ridit.
 


"Don't walk in front of me -
I may not follow
Don't walk behind me -
I may not lead
Just walk beside me -
and be my friend."


Kommentarer
Postat av: Tove

Sv: Ja, och Tretorn stövlarna är ju som sagt sjukt snygga! :D

2010-01-14 @ 22:29:17
URL: http://tovehs.blogg.se/
Postat av: Lina

SV: Tack så jättemycket =)

2010-01-15 @ 08:50:56
URL: http://equilina.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Tummen upp! ;D

2010-01-15 @ 09:06:03
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Pernilla - en liten blogg om min häst med mera :)

Gud va hemskt.. Jag skulle nog aldrig återhämta mig från nåt sånt :/ Bara hoppas man inte själv råkar ut för nåt liknande!

2010-01-15 @ 11:49:51
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: Hanna

SV: Ja visst är det ! Är sugen som fan på att åka dit ! :)

2010-01-15 @ 16:17:13
URL: http://brusella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0