Is like wishing for rain as I stand in the desert

Godmorgon på er! Gårdagens ridpass gick mycket bättre än i söndags. Skrittade först runt hagarna och det tar väl ca 15-20 min. Red sen in på volten. Jobbar ju bara på raka spår så det blir mest övning på rakriktning, övergångar, halvhalter och tempoväxlingar. Lite små jobbig ibörjan men jag försökte bara att andas och sänka kraven. Efter lite galopp blev hon jättefin. Körde tempoväxlingar i traven och där lyssnade hon jättebra både framåt och bakåt. Jobbade i en bra form och med energi bakifrån. 

Idag får hon vila. Ska träna efter skolan och sen plugga fysik, sista provet på onsdag!! Känns både bra och sorgligt. Även fast man hatar att plugga när man väl måste kommer jag ändå sakna det. Konstigt det där. Nej nu ska jag bege mig till bussen, see ya!


I woke up this mornin smiled at the rising sun

Usch vilket jobbigt ridpass! Det var verkligen av eller på. Hon är ju tydligen brunstig nu och gnäggar på allt och alla. Så ibörjan när jag red skrek hon, ville stanna, kollade runt, var ouppmärksam och lite trög. Så det gick ju inte få henne att jobba. Sen märkte jag inte att vi red bredvid ett tågräls så det kom ett pendeltåg farande och Moa blev asrädd, det var första gången hon blev så rädd att hon inte visste vad hon skulle göra. Så efter det blev hon jättetriggad och då var det bara framåt som gällde. Ett himla massa lufttramp och en del bocksprång i galoppen. Stark och lyssnade inte alls på halvhalterna. Sen kom det en moppe farandes i en kurva som stegrade och då blev hon ju också rädd. Haha asså det var ett riktigt skitpass, hon kanske gick bra 5 min av 1h. Men, men så är det ibland. Hoppas på att det går bättre imorrn ;)

Riktig sommarvärme idag förresten. Kändes nästan som 30 grader i solen när jag solade. Ska på skiva ikväll också. Egentligen orkar jag inte men jag går för att jag är en sån himla bra kompis och håller vad jag lovar. Haha nej men vem vet jag kanske kommer ha jättekul. Är bara så trööötttt.


Att Sverige vann Eurovision igår, askul! Loreen var grym!

Frågor

Såg att jag hade fått lite frågor här på bloggen så här kommer svaren:

Postat av: Felicia

Hej!

Jag har några frågor som jag har undrat över länge.
1. Heter din häst Zantiago?
2. Är du rik?!
3. Vad heter din bästavän?'
4. anser du själv dig som en duktig ryttare?
5. Är du 92:a?

SVAR:

1. Nej min häst heter Moa. Däremot hyrde jag en ponny vid namn Zantiago från Karlshems gård. Hyrde honom från hösten 2008 och lämnade tillbaka honom våren 2010. 

2. Haha nej jag tjänar inga egna pengar men förhoppningsvis så har jag jobb snart!

3. Jag har flera bästavänner :D

4. Både ja och nej. Jag tycker jag har lärt mig jättemycket och att jag utvecklas hela tiden. Men jag har massa kvar att lära!

5. Nej jag är 93:a.

Jättekul med lite frågor och är det någon mer som undrar över något så är det bara att fråga! :)

RSS 2.0