Man tager vad man haver, sa cajsa warg

Det var inte mycket vi hade i kylen men med lite fantasi gjorde jag något som blev riktigt gott. Så nu ska ni få ett matips À la Elin.



Parmarullar

Ingredienser:

Parmaskinka

Röra:
Creme fraiche
Vitlök
Basilika
Solrosfrön
Flingsalt
Fetaost
Soltorkade tomater

Gör såhär:
Stek solrosfrön i lite olivolja i en het panna med lite flingsalt, stek tills de är gyllenbruna. Hacka soltorkade tomater, basilika och vitlök. Blanda med Creme fraiche och mosad fetaost och solrosrfröna. Sen mixar du allt med en stavmixer. Sen är det bara att rulla in röran i parmaskinkan. Supergott! Pappas kommentar "Det här receptet måste du skriva ner, de va fantastiskt goda!"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0